Basis PC of Laptop

NOF-PC heeft voor elke wens de juiste pc op maat. Maar voor de meeste basis gebruiker hebben wij altijd een standaard pc of laptop voorradig die voldoet aan uw wensen. Een betaalbare pc die snel genoeg is voor de standaard zaken. PC op maat ? Mail: info@nofpc.nl
NOF-PC "Kant-enKlaar" Basis SSD PC : € 500
PC systeem voor basis gebruik zoals internet, tekstverwerken, facebook, uitzending gemist ect. ( Niet geschikt voor de zwaardere gamer ) .  Dual Core systeem met 4GB geheugen, 240GB SSD, DVD Brander en Windows 10 inclusief gebruiksklare installatie en bezorgen/aansluiten aan huis. Met 2 jaar garantie. Ook leverbaar als complete set met 24" monitor, muis&toetsenbord en een standaard speakerset voor de totaalprijs van € 650.  Alle andere opties op aanvraag.
 NOF-PC 15,6" "Kant-enKlaar" Basis SSD Laptop : €525Laptop voor basis gebruik zoals internet, tekstverwerken, facebook, uitzending gemist ect. ( Niet geschikt voor de zwaardere gamer ) 15,6" scherm, 4GB Geheugen, 240GB SSD, wifi en windows 10. Inclusief  gebruiksvriendelijke installatie en bezorgen/aansluiten aan huis, klaar voor gebruik! Meerprijs draadloze muis: € 17,50.