Technische dienst

Steeds meer mensen kiezen voor NOF-PC
De gebruiksvriendelijke installatie van computersystemen en laptops, het concurrerende uurtarief en de uitstekende service zorgt er voor dat steeds meer mensen kiezen voor NOF-PC. Wat maakt NOF-PC het verschil in Noordoost Friesland ?

Reparatie aan huis in de avonduren tegen een vriendelijk tarief
Overdag aan het werk ? Geen probleem, want dan komt NOF-PC in de avonduren bij u thuis voor reparatie, installatie, het realiseren van een draadloos netwerk ect. Wij berekenen geen voorrijkosten in de regio noordoost friesland en het tarief bedraagt € 40,– per uur inclusief btw. Bij korte klussen tot 30 minuten in de directe omgeving van Kootstertille wordt slechts € 25,– in rekening gebracht. Wanneer een defect onderdeel vervangen moet worden kan dat in de meeste gevallen ter plekke worden uitgevoerd doordat de meest gangbare onderdelen voorradig worden meegenomen. In een enkel geval zal een bepaald onderdeel eerst besteld moeten worden, maar kunt u in de tussentijd gebruik maken van een gratis leencomputer.

Gebruiksvriendelijke installatie bij aankoop van een pc of laptop
Waar veel klanten erg blij mee zijn is de gebruiksvriendelijke installatie waarvoor gekozen kan worden bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte computer van NOF-PC. Deze bestaat uit het installeren van de laatste updates, optimale windows instellingen, een antivirusprogramma, een gratis office-pakket en installatie aan huis. Kortom: Uw systeem is meteen up to date en klaar voor gebruik.

Uitstekende service
Onze service groot! Wanneer u een defect heeft binnen de garantietermijn hoeft u geen ingewikkelde aanvraag te doen. Een mail of telefoontje is voldoende om het probleem zo snel mogelijk te laten oplossen. Maar ook buiten de garantietermijn proberen we in overleg met de klant zo snel en goedkoop mogelijk een oplossing te vinden.