Audioproducties voor audio, tv en internet

Zoek je voor je radio-, tv- of internetproductie een stem? Ben je op zoek naar vormgeving? Dan zit je bij Erik van der Wal goed. Naast zijn werk als computerspecialist is hij een ervaren dj, presentator en producent. Of het gaat om commercials of informatief; de stem van Erik is prettig en spreekt tot de verbeelding.

Teksten inspreken

Zoek je iemand om commercials in te spreken? Dan ben je bij Erik van der Wal aan het juiste adres. De juiste intonatie passend bij de boodschap.

Jingles produceren

Voor radioprogramma's en tv-programma's maakt Erik jingles met de juiste energie en perfecte tone of voice. De identiteit moet in de jingle tot zijn recht komen, een specialiteit van Erik.

Audio producties

Naast het produceren van jingles en spreekopdrachten, is het palet van producties bij Erik erg breed. Neem contact op om te informeren op welke manier jouw productie tot leven brengt.

Radiojingles en tv-commercials

Je kunt het je misschien niet voorstellen. Een radioprogramma zonder jingles of een commercial zonder overtuigende stem. De aankleding van een programma is net zo belangrijk als de inhoud zelf. Het lijkt vanzelfsprekend dat deze audiovormgeving er is, en past bij de show waarvoor het is gebruikt. Maar dat is het niet!

Het maken van jingles voor radioprogramma’s of tv-programma’s is een vak. Een vak dat Erik verstaat. Of het nu gaat om een documentaire, nieuwsshow of muziekprogramma. Elk programma vraag om een eigen identiteit. Erik van der Wal zorgt voor een eigen identiteit in de vormgeving en klinkende herkenning voor jouw productie.

Vormgeving voor radio en tv via Erik?

Nog even op een rij waarom je het beste kunt kiezen je vormgeving via Erik van der Wal te laten produceren.

Vrijblijvend aanbod!

Welke productie heb je nodig? Laat je gegevens hier achter voor een vrijblijvend aanbod.